Menu
Your Cart

L104-02

L104-02
L104-02
L104-02
L104-02
L104-02
L104-02
L104-02
  • WAT: 1X60W MAX
  • Voltage: 220V-240V
  • Dimension: 120X300
  • Warranty: 5
0.00€
General information
Protection Class 2
Protection Rating IP20
Remote NO
Socket E27
Warranty 5
Electrical data
Line Voltage 220V-240V
WAT 1X60W MAX
Technical data
Dimmer NO
Body details
Enclosure Colour BLACK - GOLD
Enclosure material ALUMINUM
Glass/Shade Colour BLACK
Glass/Shade Material ALUMINUM
Dimension 120X300
Description
Description LAMBARIO me linjën Retro Vintage të ndriçuesve sjell ndjenja, jo vetëm dritë. Jepni nuancat e përsosjes mjedisit tuaj. Shumëllojshmëri për çdo shije, stil dhe mjedis. Modelet speciale dhe modelet inovative e bëjnë LAMBARIOn zgjedhjen më të mirë për të dekoruar hapësirën tuaj.