Menu
Your Cart

L104-06

L104-06
L104-06
L104-06
L104-06
L104-06
L104-06
L104-06
  • WAT: 1X40W MAX
  • Voltage: 220V-240V
  • Dimension: 180X120
  • Warranty: 5
0.00€
General information
Protection Class 2
Protection Rating IP20
Remote NO
Socket E14
Warranty 5
Electrical data
Line Voltage 220V-240V
WAT 1X40W MAX
Technical data
Dimmer NO
Body details
Enclosure Colour BLACK
Enclosure material ALUMINUM
Glass/Shade Colour BLACK
Glass/Shade Material ALUMINUM
Dimension 180X120
Description
Description LAMBARIO me linjën Retro Vintage të ndriçuesve sjell ndjenja, jo vetëm dritë. Jepni nuancat e përsosjes mjedisit tuaj. Shumëllojshmëri për çdo shije, stil dhe mjedis. Modelet speciale dhe modelet inovative e bëjnë LAMBARIOn zgjedhjen më të mirë për të dekoruar hapësirën tuaj.