Menu
Your Cart

L105-02

L105-02
L105-02
L105-02
L105-02
L105-02
L105-02
L105-02
  • WAT: 14X40W MAX
  • Voltage: 220V-240V
  • Dimension: 1200X600
  • Warranty: 5
0.00€
General information
Protection Class 2
Protection Rating IP20
Remote NO
Socket E14
Warranty 5
Electrical data
Line Voltage 220V-240V
WAT 14X40W MAX
Technical data
Dimmer NO
Body details
Enclosure Colour GOLD
Enclosure material ALUMINUM
Glass/Shade Colour CLEAR - BLACK - GOLD
Glass/Shade Material GLASS
Dimension 1200X600
Description
Description Përjetoni ndjenjën e pallatit mbretëror dhe përrallor brenda shtëpisë tuaj. Llambadarët LAMBARIO ju japin ndjenjën e mjedisit mbretëror, me dizajne dhe forma të veçanta. Materialet e zgjedhura me kujdes dhe cilësi të lartë.