Menu
Your Cart

L123-08

L123-08
L123-08
L123-08
L123-08
L123-08
L123-08
L123-08
0.00€
General information
Protection Class 2
Protection Rating IP20
Remote NO
Socket E14
Warranty 5
Electrical data
Line Voltage 220V-240V
WAT 10X40W MAX
Technical data
Dimmer NO
Body details
Enclosure Colour CHROME
Enclosure material ALUMINUM
Glass/Shade Colour CHROME -WHITE CRYSTAL
Glass/Shade Material GLASS
Dimension 400X840
Description
Description Përjetoni ndjenjën e pallatit mbretëror dhe përrallor brenda shtëpisë tuaj. Llambadarët LAMBARIO ju japin ndjenjën e mjedisit mbretëror, me dizajne dhe forma të veçanta. Materialet e zgjedhura me kujdes dhe cilësi të lartë.