Menu
Your Cart

L125-03

L125-03
L125-03
L125-03
L125-03
L125-03
L125-03
L125-03
  • WAT: 1X60W MAX
  • Voltage: 220V-240V
  • Dimension: 1650X500
  • Warranty: 5
0.00€
General information
Protection Class 2
Protection Rating IP20
Remote NO
Socket E27
Warranty 5
Electrical data
Line Voltage 220V-240V
WAT 1X60W MAX
Technical data
Dimmer NO
Body details
Enclosure Colour BLACK
Enclosure material ALUMINUM
Glass/Shade Colour GOLD
Glass/Shade Material ALUMINUM
Dimension 1650X500
Description
Description Jepni nuancat e përsosjes mjedisit tuaj. Shumëllojshmëri për çdo shije, stil dhe hapësirë. Përfundoni shtëpinë tuaj të ëndrrave me llamba tavoline, të cilat plotësojnë dekorimin e mjedisit në përsosmëri!