Menu
Your Cart

L127-06

L127-06
L127-06
L127-06
L127-06
L127-06
L127-06
L127-06
  • WAT: 112+112W MAX
  • Voltage: 220V-240V
  • Dimension: 380X950
  • Warranty: 2
0.00€
General information
Protection Class 2
Protection Rating IP20
Remote YES
Socket LED
Warranty 2
Electrical data
Line Voltage 220V-240V
WAT 112+112W MAX
Technical data
Dimmer NO
Luminous Colour 3000K/4200K/6000K
Luminous Flux 13440
Body details
Enclosure Colour ROSE GOLD
Enclosure material ALUMINUM
Glass/Shade Colour CLEAR CRYSTALS
Glass/Shade Material GLASS
Dimension 380X950
Description
Description Klasikët (The Classics), janë zgjedhje përgjithmonë. Shije delikate dhe e sofistikuar në secilën kristal. Prekja e mishëruar e shpirtit modern, klasik dhe elegant, prezantuar nga LAMBARIO.