Menu
Your Cart

L128-01

L128-01
L128-01
L128-01
L128-01
L128-01
L128-01
L128-01
0.00€
General information
Protection Class 2
Protection Rating IP20
Remote NO
Socket LED
Warranty 2
Electrical data
Line Voltage 220V-240V
WAT 24W MAX
Technical data
Dimmer YES
Luminous Colour 4000K
Luminous Flux 1440
Body details
Enclosure Colour WHITE
Enclosure material ALUMINUM
Glass/Shade Material GLASS - MIRROR
Dimension 40X580
Description
Description LAMBARIO sjell shkëlqimin e dritës në pasqyrë. Një kombinim i shkëlqyeshëm i teknologjisë moderne LED dhe pasqyrës!