Menu
Your Cart

L76-02

L76-02
L76-02
L76-02
L76-02
L76-02
L76-02
L76-02
  • WAT: 4 x 14W + 2
  • Voltage: 220V-240V
  • Dimension: 200X800
  • Warranty: 2
0.00€
General information
Protection Class 2
Protection Rating IP20
Remote YES
Socket LED
Warranty 2
Electrical data
Line Voltage 220V-240V
WAT 4 x 14W + 2 x 16W + 2 x 22W MAX
Technical data
Dimmer NO
Luminous Colour 3000K/4200K/6000K
Luminous Flux 7920
Body details
Enclosure Colour CHROME
Enclosure material ALUMINUM
Glass/Shade Colour CLEAR CSYSTALS
Glass/Shade Material GLASS
Dimension 200X800
Description
Description Klasikët (The Classics), janë zgjedhje përgjithmonë. Shije delikate dhe e sofistikuar në secilën kristal. Prekja e mishëruar e shpirtit modern, klasik dhe elegant, prezantuar nga LAMBARIO.