Menu
Your Cart

L76-04

L76-04
L76-04
L76-04
L76-04
L76-04
L76-04
L76-04
  • WAT: 2X12W+2X18W+
  • Voltage: 220V-240V
  • Dimension: 1200X900
  • Warranty: 2
0.00€
General information
Protection Class 2
Protection Rating IP20
Remote NO
Socket LED
Warranty 2
Electrical data
Line Voltage 220V-240V
WAT 2X12W+2X18W+2X24W+2X30W+1X38W
Technical data
Dimmer NO
Luminous Colour 4000K
Luminous Flux 12360
Body details
Enclosure Colour CHROME
Enclosure material INOX
Glass/Shade Colour CLEAR CRYSTALS
Glass/Shade Material GLASS
Dimension 1200X900
Description
Description Klasikët (The Classics), janë zgjedhje përgjithmonë. Shije delikate dhe e sofistikuar në secilën kristal. Prekja e mishëruar e shpirtit modern, klasik dhe elegant, prezantuar nga LAMBARIO.