Menu
Your Cart

L76-06

L76-06
L76-06
L76-06
L76-06
L76-06
L76-06
L76-06
  • WAT: 8X14W MAX
  • Voltage: 220V-240V
  • Dimension: 150X900
  • Warranty: 2
0.00€
General information
Protection Class 2
Protection Rating IP20
Remote YES
Socket LED
Warranty 2
Electrical data
Line Voltage 220V-240V
WAT 8X14W MAX
Technical data
Dimmer NO
Luminous Colour 3000K/4200K/6000K
Luminous Flux 6720
Body details
Enclosure Colour CHROME
Enclosure material ALUMINUM
Glass/Shade Colour CLEAR CSYSTALS
Glass/Shade Material GLASS
Dimension 150X900
Description
Description Klasikët (The Classics), janë zgjedhje përgjithmonë. Shije delikate dhe e sofistikuar në secilën kristal. Prekja e mishëruar e shpirtit modern, klasik dhe elegant, prezantuar nga LAMBARIO.