Menu
Your Cart

L78-03

L78-03
L78-03
L78-03
L78-03
L78-03
L78-03
L78-03
0.00€
General information
Protection Class 2
Protection Rating IP20
Remote YES
Socket LED
Warranty 2
Electrical data
Line Voltage 220V-240V
WAT 2X24W MAX
Technical data
Dimmer YES
Luminous Colour 3000K/4200K/6400K
Luminous Flux 2880
Body details
Enclosure material ALUMINUM
Glass/Shade Colour WHITE
Glass/Shade Material ACRYL
Dimension 70X400X400
Description
Description LAMBARIO sjell tendencat e fundit dhe risitë e tregut, gjithmonë në hap me kohën. Ndriçuesit e tavanit janë zgjidhje ideale për të ndriçuar hapësirat brenda shtëpive tuaja. Me dizajne të veçanta dhe moderne.