Menu
Your Cart

L86-02

L86-02
L86-02
L86-02
L86-02
L86-02
L86-02
L86-02
  • WAT: 84W MAX
  • Voltage: 220V-240V
  • Dimension: 1100X700
  • Warranty: 2
0.00€
General information
Protection Class2
Protection RatingIP20
RemoteNO
SocketLED
Warranty2
Electrical data
Line Voltage220V-240V
WAT84W MAX
Technical data
DimmerNO
Luminous Colour4000K
Luminous Flux5040
Body details
Enclosure ColourCHROME
Enclosure materialALUMINUM
Glass/Shade ColourCLEAR
Glass/Shade MaterialGLASS
Dimension1100X700
Description
DescriptionKlasikët (The Classics), janë zgjedhje përgjithmonë. Shije delikate dhe e sofistikuar në secilën kristal. Prekja e mishëruar e shpirtit modern, klasik dhe elegant, prezantuar nga LAMBARIO.