Menu
Your Cart

L96-14

L96-14
L96-14
L96-14
L96-14
L96-14
L96-14
L96-14
0.00€
General information
Protection Class 2
Protection Rating IP20
Remote NO
Socket G9
Warranty 5
Electrical data
Line Voltage 220V-240V
WAT 18X35W MAX
Technical data
Dimmer NO
Body details
Enclosure Colour BLACK
Enclosure material ALUMINUM
Glass/Shade Colour CLEAR - CHROME SCRATCHES
Glass/Shade Material GLASS
Dimension 780X1130
Description
Description LAMBARIO me linjën Retro Vintage të ndriçuesve sjell ndjenja, jo vetëm dritë. Jepni nuancat e përsosjes mjedisit tuaj. Shumëllojshmëri për çdo shije, stil dhe mjedis. Modelet speciale dhe modelet inovative e bëjnë LAMBARIOn zgjedhjen më të mirë për të dekoruar hapësirën tuaj.