Menu
Your Cart

L96-17

L96-17
L96-17
L96-17
L96-17
L96-17
L96-17
L96-17
0.00€
General information
Protection Class2
Protection RatingIP20
RemoteNO
SocketE27
Warranty5
Electrical data
Line Voltage220V-240V
WAT6X60W MAX
Technical data
DimmerNO
Body details
Enclosure ColourGOLD
Enclosure materialALUMINUM
Dimension800X800
Description
DescriptionLAMBARIO me linjën Retro Vintage të ndriçuesve sjell ndjenja, jo vetëm dritë. Jepni nuancat e përsosjes mjedisit tuaj. Shumëllojshmëri për çdo shije, stil dhe mjedis. Modelet speciale dhe modelet inovative e bëjnë LAMBARIOn zgjedhjen më të mirë për të dekoruar hapësirën tuaj.