Menu
Your Cart

L96-24

L96-24
L96-24
L96-24
L96-24
L96-24
L96-24
L96-24
  • WAT: 1X60W MAX
  • Voltage: 220V-240V
  • Dimension: 1450X360
  • Warranty: 5
0.00€
General information
Protection Class2
Protection RatingIP20
RemoteNO
SocketE27
Warranty5
Electrical data
Line Voltage220V-240V
WAT1X60W MAX
Technical data
DimmerNO
Body details
Enclosure ColourBLACK
Enclosure materialALUMINUM
Glass/Shade ColourAMBER
Glass/Shade MaterialGLASS
Dimension1450X360
Description
DescriptionLAMBARIO me linjën Retro Vintage të ndriçuesve sjell ndjenja, jo vetëm dritë. Jepni nuancat e përsosjes mjedisit tuaj. Shumëllojshmëri për çdo shije, stil dhe mjedis. Modelet speciale dhe modelet inovative e bëjnë LAMBARIOn zgjedhjen më të mirë për të dekoruar hapësirën tuaj.