Menu
Your Cart

L96-37

L96-37
L96-37
L96-37
L96-37
L96-37
L96-37
L96-37
0.00€
General information
Protection Class2
Protection RatingIP20
RemoteNO
SocketE14
Warranty5
Electrical data
Line Voltage220V-240V
WAT4X40W MAX
Technical data
DimmerNO
Body details
Enclosure ColourBLACK
Enclosure materialALUMINUM
Glass/Shade ColourBLACK
Dimension1100X400
Description
DescriptionLAMBARIO me linjën Retro Vintage të ndriçuesve sjell ndjenja, jo vetëm dritë. Jepni nuancat e përsosjes mjedisit tuaj. Shumëllojshmëri për çdo shije, stil dhe mjedis. Modelet speciale dhe modelet inovative e bëjnë LAMBARIOn zgjedhjen më të mirë për të dekoruar hapësirën tuaj.