Menu
Your Cart

L96-74

L96-74
L96-74
L96-74
Risi
L96-74
L96-74
L96-74
L96-74
0.00€
General information
Protection Class 2
Protection Rating IP20
Remote NO
Socket E14
Warranty 5
Electrical data
Line Voltage 220V-240V
WAT 14X40W MAX
Technical data
Dimmer NO
Body details
Enclosure Colour GOLD
Enclosure material ALUMINUM
Glass/Shade Colour AMBER
Glass/Shade Material GLASS
Dimension 800X600
Description
Description LAMBARIO me linjën Retro Vintage të ndriçuesve sjell ndjenja, jo vetëm dritë. Jepni nuancat e përsosjes mjedisit tuaj. Shumëllojshmëri për çdo shije, stil dhe mjedis. Modelet speciale dhe modelet inovative e bëjnë LAMBARIOn zgjedhjen më të mirë për të dekoruar hapësirën tuaj.