Menu
Your Cart

L99-02

L99-02
L99-02
L99-02
Risi
L99-02
L99-02
L99-02
L99-02
0.00€
General information
Protection Class 2
Protection Rating IP20
Remote Bluetooth Conection
Socket LED
Warranty 2
Electrical data
Line Voltage 220V-240V
WAT 68W MAX
Technical data
Dimmer YES
Luminous Colour 3000K/4200K/6400K
Luminous Flux 4080
Body details
Enclosure material ALUMINUM
Glass/Shade Colour BLACK
Glass/Shade Material ACRYL
Dimension 70X480X480
Description
Description LAMBARIO sjell tendencat e fundit dhe risitë e tregut, gjithmonë në hap me kohën. Ndriçuesit e tavanit janë zgjidhje ideale për të ndriçuar hapësirat brenda shtëpive tuaja. Me dizajne të veçanta dhe moderne.