Menu
Your Cart

LH03-02500

LH03-02500
LH03-02500
LH03-02500
LH03-02500
LH03-02500
LH03-02500
LH03-02500
  • Voltage: 12V/220V
  • Warranty: 5 YEARS
0.00€

Downloads

General information
Package Qty50
Warranty5 YEARS
IP RatingIP20
Electrical data
Voltage12V/220V
Maximum Watt2X50W
Technical data
Mounting TypeRECESSED
Body details
ShapeSQUARE
Body ColourWHITE
MaterialTHERMOPLASTIC
Lampholder InsideGU5.3
Cutsize Dimension75-85x150-165
ModelSPOTEC-SQR-2
Description
DescriptionDekoroni hapësirën tuaj të brendshme me spote LAMBARIO! Me dizajn unik, formë dhe materiale të zgjedhura me kujdes, mos e humbisni asnjëherë rastin e dukjes elegante.