Menu
Your Cart

LH05-10103

LH05-10103
LH05-10103
LH05-10103
LH05-10103
LH05-10103
LH05-10103
LH05-10103
  • Voltage: 12V/220V
  • Warranty: 5 YEARS
0.00€

Downloads

General information
Package Qty20
Warranty5 YEARS
IP RatingIP20
Electrical data
Voltage12V/220V
Maximum Watt50W
Technical data
Mounting TypeSURFACE
Body details
ShapeSQUARE
Body ColourBLACK
MaterialALUMINIUM
Lampholder InsideGU10
ModelSURFACE-SQR-C
Description
DescriptionDekoroni hapësirën tuaj të brendshme me spote LAMBARIO! Me dizajn unik, formë dhe materiale të zgjedhura me kujdes, mos e humbisni asnjëherë rastin e dukjes elegante.