Menu
Your Cart

LY31-03010

LY31-03010
LY31-03010
LY31-03010
LY31-03010
LY31-03010
LY31-03010
LY31-03010
0.00€

Downloads

General information
Package Qty100
Warranty2
IP RatingIP44
ColourWHITE
Electrical data
WAT1000W 6A
Input Voltage220V-240V
Output Voltage220V-240V
Body details
Dimension52.5X46.7
MaterialTHERMOPLASTIC
ModelSURFACE MOUNTED Photo Sensor
Description
DescriptionSensorët LAMBARIO lexojnë lëvizjet njerëzore dhe kur lidhen me ndriçuesit, drita ndizet pa pasur nevojë për ndërprerës.