Menu
Your Cart

L128-02

L128-02
L128-02
L128-02
Risi
L128-02
L128-02
L128-02
L128-02
0.00€
General information
Protection Class2
Protection RatingIP20
RemoteNO
SocketLED
Warranty2
Electrical data
Line Voltage220V-240V
WAT32W MAX
Technical data
DimmerYES
Luminous Colour4000K
Luminous Flux1920
Body details
Enclosure ColourWHITE
Enclosure materialALUMINUM
Glass/Shade MaterialGLASS - MIRROR
Dimension40X660
Description
DescriptionLAMBARIO sjell shkëlqimin e dritës në pasqyrë. Një kombinim i shkëlqyeshëm i teknologjisë moderne LED dhe pasqyrës!