Menu
Your Cart

LT01-11

LT01-11
LT01-11
LT01-11
Risi
LT01-11
LT01-11
LT01-11
LT01-11
0.00€
General information
Protection Class 2
Protection Rating IP20
Remote NO
Socket E14
Warranty 5
Electrical data
Line Voltage 220V-240V
WAT 3X60W MAX
Technical data
Dimmer NO
Body details
Enclosure Colour GOLD
Enclosure material ALUMINIUM
Glass/Shade Colour CLEAR
Glass/Shade Material GLASS
Dimension 800X530X530
Description
Description LAMBARIO me linjën Retro Vintage të ndriçuesve sjell ndjenja, jo vetëm dritë. Jepni nuancat e përsosjes mjedisit tuaj. Shumëllojshmëri për çdo shije, stil dhe mjedis. Modelet speciale dhe modelet inovative e bëjnë LAMBARIOn zgjedhjen më të mirë për të dekoruar hapësirën tuaj.