Menu
Your Cart

LT01-25

LT01-25
LT01-25
LT01-25
Risi
LT01-25
LT01-25
LT01-25
LT01-25
  • Voltage: 220V-240V
  • Dimension: 245X380X380
  • Warranty: 5
0.00€
General information
Protection Class 2
Protection Rating IP20
Remote NO
Warranty 5
Electrical data
Line Voltage 220V-240V
Technical data
Dimmer NO
Body details
Enclosure Colour FINLINCREAM
Enclosure material FABRIC
Dimension 245X380X380
Description
Description LAMBARIO ofron shumë delikatesë dhe finesë në këtë gamë të dritave. Këtë herë mund të krijoni vetë dritën e dyshemesë me ngjyrat sipas shijes tuaj.