Menu
Your Cart

LC02-04

LC02-04
LC02-04
LC02-04
LC02-04
LC02-04
LC02-04
LC02-04
  • WAT: 9.6W
  • Dimension: 199x116.8
  • Warranty: 2
0.00€

Downloads

Energy
Discharge Time10 Hours
General information
Package Qty20
Warranty2
Electrical data
WAT9.6W
Battery4V 2.0AH Lead Acid Battery
Technical data
Led typeSMD
CCT6400K
CRI80
Body details
Dimension199x116.8
MaterialPC
ModelLed Rechargeable Lantern with USB charger
Description
DescriptionLambario ju paraqet ndriçuesit emergjent, me bateri dhe jetëgjatësi prej 10 orësh shkarkimi. LAMBARIO sjell ndriçuesit më ekonomik në treg dhe i përkasin kategorisë A, të cilat kursejnë mbi 80% të energjisë elektrike në krahasim me ndriçuesit e zakonshëm të ndriçimit. Gjejnë përdorim në ambiente të mbyllura.