Menu
Your Cart

LC03-16122

LC03-16122
LC03-16122
LC03-16122
LC03-16122
LC03-16122
LC03-16122
LC03-16122
  • Dimension: 15.5X12
  • Warranty: 5
0.00€
General information
Package Qty 60
Warranty 5
IP Rating IP20
Colour GREY
Technical data
Beam angle 120
Body details
Length 2 METER
Dimension 15.5X12
Shape SQUARE
Material ALUMINIUM+PC
Type SURFACE
Description
Description Profilet e aluminit për shiritat LED shërbejnë për montim brenda ose jashtë murit të ndriçuesve. Përdoret në çdo ambient të brendshëm ose të jashtëm varet nga zona që dëshironi të ndriçoni dhe dekoroni.