Menu
Your Cart

LC05-16162

LC05-16162
LC05-16162
LC05-16162
LC05-16162
LC05-16162
LC05-16162
LC05-16162
  • Dimension: 16X16
  • Warranty: 5
0.00€
General information
Package Qty 80
Warranty 5
IP Rating IP20
Colour GREY
Technical data
Beam angle 120
Body details
Length 2 METER
Dimension 16X16
Shape TRIANGLE Square
Material ALUMINIUM+PC
Type SURFACE
Description
Description Profilet e aluminit për shiritat LED shërbejnë për montim brenda ose jashtë murit të ndriçuesve. Përdoret në çdo ambient të brendshëm ose të jashtëm varet nga zona që dëshironi të ndriçoni dhe dekoroni.