Menu
Your Cart

LC06-1562

LC06-1562
LC06-1562
LC06-1562
LC06-1562
LC06-1562
LC06-1562
LC06-1562
  • Dimension: 15x6.4
  • Warranty: 5
0.00€
General information
Package Qty 80
Warranty 5
IP Rating IP20
Colour GREY
Technical data
Beam angle 120
Body details
Length 2 METER
Dimension 15x6.4
Shape FLEXIBLE
Material ALUMINIUM+PC
Type FLEXIBLE Surface
Description
Description Profilet e aluminit për shiritat LED shërbejnë për montim brenda ose jashtë murit të ndriçuesve. Përdoret në çdo ambient të brendshëm ose të jashtëm varet nga zona që dëshironi të ndriçoni dhe dekoroni.