Menu
Your Cart

LC20-0100

LC20-0100
LC20-0100
LC20-0100
LC20-0100
LC20-0100
LC20-0100
LC20-0100
  • Dimension: 23.8X6
  • Warranty: 5
0.00€

Downloads

General information
Package Qty50
Warranty5
IP RatingIP20
ColourGREY
Technical data
Beam angle120
Body details
Length2 METER
Dimension23.8X6
ShapeSQUARE
MaterialALUMINIUM+PC
TypeSURFACE
Description
DescriptionProfilet e aluminit për shiritat LED shërbejnë për montim brenda ose jashtë murit të ndriçuesve. Përdoret në çdo ambient të brendshëm ose të jashtëm varet nga zona që dëshironi të ndriçoni dhe dekoroni.