Menu
Your Cart

LC20-0101

LC20-0101
LC20-0101
LC20-0101
LC20-0101
LC20-0101
LC20-0101
LC20-0101
  • Dimension: 30.4X6
  • Warranty: 5
0.00€

Downloads

General information
Package Qty 50
Warranty 5
IP Rating IP20
Colour GREY
Technical data
Beam angle 120
Body details
Length 2 METER
Dimension 30.4X6
Material ALUMINIUM+PC
Type RECESSED
Description
Description Profilet e aluminit për shiritat LED shërbejnë për montim brenda ose jashtë murit të ndriçuesve. Përdoret në çdo ambient të brendshëm ose të jashtëm varet nga zona që dëshironi të ndriçoni dhe dekoroni.