Menu
Your Cart

LC20-0103

LC20-0103
LC20-0103
LC20-0103
LC20-0103
LC20-0103
LC20-0103
LC20-0103
  • Dimension: 17.2X6.8
  • Warranty: 5
0.00€

Downloads

General information
Package Qty 60
Warranty 5
IP Rating IP20
Colour GREY
Technical data
Beam angle 120
Body details
Length 2 METER
Dimension 17.2X6.8
Shape SQUARE
Material ALUMINIUM+PC
Type SURFACE
Description
Description Profilet e aluminit për shiritat LED shërbejnë për montim brenda ose jashtë murit të ndriçuesve. Përdoret në çdo ambient të brendshëm ose të jashtëm varet nga zona që dëshironi të ndriçoni dhe dekoroni.