Menu
Your Cart

LG32-00220

LG32-00220
LG32-00220
LG32-00220
LG32-00220
LG32-00220
LG32-00220
LG32-00220
  • Voltage: 220V/12V
  • Dimension: 70X150X92
  • Warranty: 5
  • Energy Class: LABEL FOR BULBS CAN USE WITH CLASES
0.00€

Downloads

General information
Package Qty30
Warranty5
IP RatingIP65
ColourWHITE
Electrical data
Energy ClassLABEL FOR BULBS CAN USE WITH CLASES
Voltage220V/12V
Technical data
Source2XGU10 MAX 50W
Body details
Dimension70X150X92
MaterialALUMINIUM
ModelGARDO Outdoor Lighting Fixture
Description
DescriptionMos rri në errësirë! Ndriçoni dhe dekoroni kopshtin tuaj me dritat e kopshtit nga LAMBARIO. Ne ju paraqesim dritat e linjës moderne, ndriçuesit që janë për montim në tokë.