Menu
Your Cart

LG35-0106

LG35-0106
LG35-0106
LG35-0106
LG35-0106
LG35-0106
LG35-0106
LG35-0106
  • Lumen: 70
  • WAT: 2.4
  • Dimension: 237x80
  • Warranty: 2
0.00€

Downloads

General information
Package Qty 30
Warranty 2
IP Rating IP65
Colour WHITE
Electrical data
WAT 2.4
EQ WAT 19.2
Technical data
Led type SMD
CCT 6400K
Beam angle 90
LUMEN 70
CRI 80
Body details
Dimension 237x80
Material THERMOPLASTIC
Model SOLAR GARDEN LAMP WITH SENSOR FOR WALL MOUNTED
Description
Description Përveç teknologjisë LED, LAMBARIO sjell risi në ndriçimin solar (me panel diellor) LED. I papërshkueshëm nga pluhuri, avulli dhe lagështia. Gjithashtu ajo që i bën këta ndriçues edhe më të kërkuar është se ata janë me senzor. Ndriçojeni dhe dekorojeni kopshtin me pamje elegante dhe tërheqëse.
Details 3.7V 1500Ma baterry