Menu
Your Cart

LG36-0100

LG36-0100
LG36-0100
LG36-0100
LG36-0100
LG36-0100
LG36-0100
LG36-0100
  • Lumen: 390
  • WAT: 6X1W
  • Voltage: 185-265V
  • Dimension: 40X80X170
  • Warranty: 2
  • Energy Class: A+
0.00€

Downloads

General information
Package Qty 20
Warranty 2
IP Rating IP65
Colour WHITE
Electrical data
Energy Class A+
WAT 6X1W
EQ WAT 48
Voltage 185-265V
Technical data
Source LED
CCT 4200K
LUMEN 390
CRI 80
Body details
Dimension 40X80X170
Material ALUMINIUM
Model SPIDER Outdoor Lighting Fixture
Description
Description LAMBARIO, shëndritni më shumë, shpenzoni më pak! Ne paraqesim linjën moderne të ndriçuesve LED që janë montuar jashtë murit dhe gjejnë përdorim si ndriçim i jashtëm për muret dhe mjediset me lagështi.