Menu
Your Cart

LG36-0107

LG36-0107
LG36-0107
LG36-0107
LG36-0107
LG36-0107
LG36-0107
LG36-0107
  • Lumen: 390
  • WAT: 2X3W
  • Voltage: 185-265V
  • Dimension: 100x100x100
  • Warranty: 2
  • Energy Class: A+
0.00€

Downloads

General information
Package Qty 20
Warranty 2
IP Rating IP65
Colour GREY
Electrical data
Energy Class A+
WAT 2X3W
EQ WAT 48
Voltage 185-265V
Technical data
Source LED
CCT 4200K
LUMEN 390
CRI 80
Body details
Dimension 100x100x100
Material ALUMINIUM
Model BOSTON Outdoor Lighting Fixture
Description
Description LAMBARIO, shëndritni më shumë, shpenzoni më pak! Ne paraqesim linjën moderne të ndriçuesve LED që janë montuar jashtë murit dhe gjejnë përdorim si ndriçim i jashtëm për muret dhe mjediset me lagështi.