Menu
Your Cart

LG36-0108

LG36-0108
LG36-0108
LG36-0108
LG36-0108
LG36-0108
LG36-0108
LG36-0108
  • Lumen: 260
  • WAT: 4X1W
  • Voltage: 185-265V
  • Dimension: 110x90
  • Warranty: 2
  • Energy Class: A+
0.00€

Downloads

General information
Package Qty 20
Warranty 2
IP Rating IP65
Colour WHITE
Electrical data
Energy Class A+
WAT 4X1W
EQ WAT 32
Voltage 185-265V
Technical data
Source LED
CCT 4200K
LUMEN 260
CRI 80
Body details
Dimension 110x90
Material ALUMINIUM
Model COZY Outdoor Lighting Fixture
Description
Description LAMBARIO, shëndritni më shumë, shpenzoni më pak! Ne paraqesim linjën moderne të ndriçuesve LED që janë montuar jashtë murit dhe gjejnë përdorim si ndriçim i jashtëm për muret dhe mjediset me lagështi.