Menu
Your Cart

LG37-0100

LG37-0100
LG37-0100
LG37-0100
LG37-0100
LG37-0100
LG37-0100
LG37-0100
  • Lumen: 585
  • WAT: 9W
  • Voltage: 185-265V
  • Dimension: 180x45
  • Warranty: 2
  • Energy Class: A+
0.00€

Downloads

General information
Package Qty 20
Warranty 2
IP Rating IP65
Colour GREY
Electrical data
Energy Class A+
WAT 9W
EQ WAT 72
Voltage 185-265V
Technical data
Source LED
CCT 4200K
LUMEN 585
CRI 80
Body details
Dimension 180x45
Material ALUMINIUM
Model CIRCLE Outdoor Lighting Fixture
Description
Description LAMBARIO, shëndritni më shumë, shpenzoni më pak! Ne paraqesim linjën moderne të ndriçuesve LED që janë montuar jashtë murit dhe gjejnë përdorim si ndriçim i jashtëm për muret dhe mjediset me lagështi.