Menu
Your Cart

LG37-0103

LG37-0103
LG37-0103
LG37-0103
LG37-0103
LG37-0103
LG37-0103
LG37-0103
  • Lumen: 390
  • WAT: 6W
  • Voltage: 185-265V
  • Dimension: 30x90x175
  • Warranty: 2
  • Energy Class: A+
0.00€

Downloads

General information
Package Qty 20
Warranty 2
IP Rating IP65
Colour WHITE
Electrical data
Energy Class A+
WAT 6W
EQ WAT 48
Voltage 185-265V
Technical data
Source LED
CCT 4200K
LUMEN 390
CRI 80
Body details
Dimension 30x90x175
Material ALUMINIUM
Model WALL Outdoor Lighting Fixture
Description
Description LAMBARIO, shëndritni më shumë, shpenzoni më pak! Ne paraqesim linjën moderne të ndriçuesve LED që janë montuar jashtë murit dhe gjejnë përdorim si ndriçim i jashtëm për muret dhe mjediset me lagështi.