Menu
Your Cart

LG39-0105

LG39-0105
LG39-0105
LG39-0105
LG39-0105
LG39-0105
LG39-0105
LG39-0105
  • Lumen: 350
  • WAT: 9W
  • Voltage: 185-265V
  • Dimension: 46X81X173
  • Warranty: 2
  • Energy Class: A+
0.00€

Downloads

General information
Package Qty 50
Warranty 2
IP Rating IP65
Colour GREY
Electrical data
Energy Class A+
WAT 9W
EQ WAT 72
Voltage 185-265V
Technical data
Source LED
CCT 4200K
LUMEN 350
CRI 80
Body details
Dimension 46X81X173
Material PC
Model ARIA Outdoor Lighting Fixture
Description
Description LAMBARIO, shëndritni më shumë, shpenzoni më pak! Ne paraqesim linjën moderne të ndriçuesve LED që janë montuar jashtë murit dhe gjejnë përdorim si ndriçim i jashtëm për muret dhe mjediset me lagështi.