Menu
Your Cart

LH03-00400

LH03-00400
LH03-00400
LH03-00400
LH03-00400
LH03-00400
LH03-00400
LH03-00400
0.00€

Downloads

General information
Package Qty 100
Warranty 5 YEARS
IP Rating IP20
Electrical data
Voltage 12V/220V
Maximum Watt 50W
Technical data
Mounting Type RECESSED
Body details
Shape ROUND
Body Colour WHITE
Material THERMOPLASTIC
Lampholder Inside GU5.3
Outside Dimension 93
Cutsize Dimension 85
Model SPOTEC-RND-C
Description
Description Dekoroni hapësirën tuaj të brendshme me spote LAMBARIO! Me dizajn unik, formë dhe materiale të zgjedhura me kujdes, mos e humbisni asnjëherë rastin e dukjes elegante.