Menu
Your Cart

LH03-10200

LH03-10200
LH03-10200
LH03-10200
LH03-10200
LH03-10200
LH03-10200
LH03-10200
0.00€

Downloads

General information
Package Qty 50
Warranty 5 YEARS
IP Rating IP20
Electrical data
Voltage 12V/220V
Maximum Watt 50W
Technical data
Mounting Type SURFACE
Body details
Shape ROUND
Body Colour WHITE
Material THERMOPLASTIC
Lampholder Inside GU5.3
Model SURFACE-RND-A
Description
Description Dekoroni hapësirën tuaj të brendshme me spote LAMBARIO! Me dizajn unik, formë dhe materiale të zgjedhura me kujdes, mos e humbisni asnjëherë rastin e dukjes elegante.