Menu
Your Cart

LH04-00400

LH04-00400
LH04-00400
LH04-00400
LH04-00400
LH04-00400
LH04-00400
LH04-00400
  • Voltage: 12V/220V
  • Warranty: 5 YEARS
0.00€
General information
Package Qty 100
Warranty 5 YEARS
IP Rating IP20
Electrical data
Voltage 12V/220V
Maximum Watt 50W
Technical data
Mounting Type RECESSED
Body details
Shape ROUND
Body Colour WHITE
Material THERMOPLASTIC
Lampholder Inside GU5.3
Outside Dimension 90
Cutsize Dimension 55-80
Model SPOTEC-RND-55MM
Description
Description Dekoroni hapësirën tuaj të brendshme me spote LAMBARIO! Me dizajn unik, formë dhe materiale të zgjedhura me kujdes, mos e humbisni asnjëherë rastin e dukjes elegante.