Menu
Your Cart

LH06-50205

LH06-50205
LH06-50205
LH06-50205
LH06-50205
LH06-50205
LH06-50205
LH06-50205
  • Voltage: 12V/220V
  • Warranty: 5 YEARS
0.00€
General information
Package Qty20
Warranty5 YEARS
IP RatingIP20
Electrical data
Voltage12V/220V
Maximum Watt50W
Technical data
Mounting TypeSURFACE
Body details
ShapeROUND
Body ColourROSEGOLD
MaterialALUMINIUM
Lampholder InsideGU10
ModelTUBO
Description
DescriptionDekoroni hapësirën tuaj të brendshme me spote LAMBARIO! Me dizajn unik, formë dhe materiale të zgjedhura me kujdes, mos e humbisni asnjëherë rastin e dukjes elegante.