Menu
Your Cart

LY02-00250

LY02-00250
LY02-00250
LY02-00250
LY02-00250
LY02-00250
LY02-00250
LY02-00250
  • WAT: 25W
  • Dimension: 140*33*27
  • Warranty: 2
0.00€

Downloads

General information
Package Qty 200
Warranty 2
IP Rating IP20
Colour GREY
Electrical data
WAT 25W
Amper 2
Input Voltage 220V-240V
Output Voltage 12V
Body details
Dimension 140*33*27
Material ALUMINIUM
Model POWER SUPPLY
Description
Description Trafot shërbejnë për furnizim me energji elektrike në të cilat lidhen shiritat LED bazuar në fuqinë dhe kapacitetin për të ndriçuar hapësirën tuaj.