Menu
Your Cart

LY02-00600

LY02-00600
LY02-00600
LY02-00600
LY02-00600
LY02-00600
LY02-00600
LY02-00600
0.00€

Downloads

General information
Package Qty50
Warranty2
IP RatingIP20
ColourGREY
Electrical data
WAT60W
Amper5
Input Voltage220V-240V
Output Voltage12V
Body details
Dimension160*40*32
MaterialALUMINIUM
ModelPOWER SUPPLY
Description
DescriptionTrafot shërbejnë për furnizim me energji elektrike në të cilat lidhen shiritat LED bazuar në fuqinë dhe kapacitetin për të ndriçuar hapësirën tuaj.