Menu
Your Cart

LY02-02000

LY02-02000
LY02-02000
LY02-02000
LY02-02000
LY02-02000
LY02-02000
LY02-02000
0.00€

Downloads

General information
Package Qty40
Warranty2
IP RatingIP20
ColourGREY
Electrical data
WAT200W
Amper16.5
Input Voltage220V-240V
Output Voltage12V
Body details
Dimension222*68*40
MaterialALUMINIUM
ModelPOWER SUPPLY
Description
DescriptionTrafot shërbejnë për furnizim me energji elektrike në të cilat lidhen shiritat LED bazuar në fuqinë dhe kapacitetin për të ndriçuar hapësirën tuaj.