Menu
Your Cart

LY03-01000

LY03-01000
LY03-01000
LY03-01000
LY03-01000
LY03-01000
LY03-01000
LY03-01000
0.00€

Downloads

General information
Package Qty40
Warranty2
IP RatingIP20
ColourGREY
Electrical data
WAT100W
Amper4.25
Input Voltage220V-240V
Output Voltage24V
Body details
Dimension188*47*35
MaterialALUMINIUM
ModelPOWER SUPPLY
Description
DescriptionTrafot shërbejnë për furnizim me energji elektrike në të cilat lidhen shiritat LED bazuar në fuqinë dhe kapacitetin për të ndriçuar hapësirën tuaj.