Menu
Your Cart

LY03-02500

LY03-02500
LY03-02500
LY03-02500
LY03-02500
LY03-02500
LY03-02500
LY03-02500
0.00€

Downloads

General information
Package Qty 30
Warranty 2
IP Rating IP20
Colour GREY
Electrical data
WAT 250W
Amper 10.41
Input Voltage 220V-240V
Output Voltage 24V
Body details
Dimension 222*68*40
Material ALUMINIUM
Model POWER SUPPLY
Description
Description Trafot shërbejnë për furnizim me energji elektrike në të cilat lidhen shiritat LED bazuar në fuqinë dhe kapacitetin për të ndriçuar hapësirën tuaj.