Menu
Your Cart

LY20-01120

LY20-01120
LY20-01120
LY20-01120
LY20-01120
LY20-01120
LY20-01120
LY20-01120
  • WAT: 216
  • Warranty: 2
0.00€
General information
Package Qty 50
Warranty 2
IP Rating IP20
Electrical data
WAT 216
Amper 15
Input Voltage 24V
Output Voltage 24V
Body details
Material HIGH GRADE/ALUMINIUM
Model RGB+CCT CONTROLLER
Description
Description Amplifikatorët dhe kontrolluesit shërbejnë për të lidhur shiritat LED bazuar në fluksin dhe kapacitetin për të ndriçuar hapësirën tuaj, për transferimin e ngjyrave në shirita RGB në lidhjen e tyre njëra pas tjetrës dhe kontrollimin e ngjyrave dritës sipas shijes tuaj.