Menu
Your Cart

LY20-01130

LY20-01130
LY20-01130
LY20-01130
LY20-01130
LY20-01130
LY20-01130
LY20-01130
  • WAT: 72
  • Warranty: 2
0.00€
General information
Package Qty 50
Warranty 2
IP Rating IP20
Electrical data
WAT 72
Amper 12
Input Voltage 24V
Output Voltage 24V
Body details
Material HIGH GRADE/ALUMINIUM
Model CCT AMPLIFIER
Description
Description Amplifikatorët dhe kontrolluesit shërbejnë për të lidhur shiritat LED bazuar në fluksin dhe kapacitetin për të ndriçuar hapësirën tuaj, për transferimin e ngjyrave në shirita RGB në lidhjen e tyre njëra pas tjetrës dhe kontrollimin e ngjyrave dritës sipas shijes tuaj.